Nasz sklep przedstawia markę GoodFoods miód z konopi z CBD + CBDA w stężeniu 0,1%, który powstał po to, aby dawać coś więcej niż zwykły miód. Ten produkt konopny świetnie sprawdzi się w Twojej kuchni i zaskoczy Cię niesamowicie pozytywnym działaniem. Naturalna metoda produkcji, polski surowiec, gwarantowany skład – to wszystko zapewnia Ci pełne bezpieczeństwo!
Miód z konopi z CBD + CBDA GoodFoods jest produktem w 100% naturalnym. To miód nektarowy wielokwiatowy z dodatkiem surowego ekstraktu CBDa/CBD pozyskanego z kwiatów polskich konopi siewnych. Stężenie CBDa/CBD wynosi 0,1%. Produkt jest w pełni legalny w naszym kraju i jest przeznaczony dla osób wybierających ekologiczne składniki spożywcze.
Ten miód z CBD szczególnie polecamy wszystkim lubiącym wiedzieć, co jedzą i nieakceptującym chemicznych dodatków w żywności. Producent gwarantuje czysty skład, pozbawiony konserwantów, stabilizatorów, sztucznych aromatów i polepszaczy smaku. Surowiec roślinny pochodzi z ekologicznych upraw, co oznacza, że rośliny nie mają kontaktu z chemicznymi środkami ochrony i syntetycznymi nawozami.
Miód z konopi z CBD + CBDA marki GoodFoods jest produkowany w temperaturze poniżej 45 stopni Celsjusza, dzięki czemu zachowuje swoje prozdrowotne składniki, korzystnie wpływające na ludzki organizm. Miody z konopi są doskonałym dodatkiem do wielu dań, a także ciepłych napojów, szczególnie w sezonie grypy i przeziębienia. Nasz sklep konopny poleca produkt z uwagi na jego doskonały skład, naturalność i renomę producenta. Gwarantujemy oryginalność produktu.
Celem goodFoods jest stworzenie alternatywy dla masowej produkcji wysoko przetworzonej żywności, powszechnie dostępnej na Polskim rynku. Przykładają duża wagę do tego, skąd pochodzą ich surowce i w jakich warunkach zostały wychodowane. Używają składników wyłącznie pochodzenia naturalnego, rosnących dziko lub uprawianych tradycyjnymi metodami w małych gospodarstwach.
Do produkcji wyrobów używają wyłącznie tradycyjnych metod. Każdy produkt tworzony jest z pasją i dbałością o najdrobniejsze szczegóły. Podczas całego cyklu produkcji, od uprawy surowców po przetwórstwo i pakowanie gotowych produktów, stawiają przede wszystkim na czynnik ludzki. To właśnie dzięki ludzkiej pracy, opartej na doświadczeniu, pasji, zamiłowania do otaczającej przyrody, a czasem także i intuicji, tworzą najwyższej jakość ręcznie robione produkty.
Dbając o środowisko naturalne i lokalną społeczność, tworzą najwyższej jakości produkty, ze starannie wyselekcjonowanych składników. Dążą do tego, by używać wyłącznie składników ze sprawdzonego pochodzenia, wyhodowanych bezpośrednio przez nich bądź zaprzyjaźnionych rolników. Wybierają małe gospodarstwa, które uprawiają zioła, owoce i warzywa bez użycia szkodliwych środków ochrony roślin, położone z dala od dużego przemysłu.
Dla zachowania naturalnych właściwości owoców, ziół, warzyw i innych produktów których używają, starają się przetwarzać je w jak najprostszy, najmniej inwazyjny dla zawartych w nich składników, sposób. Produkują żywność nisko przetworzoną, która oprócz podstawowego zadania jakim jest dostarczenie organizmowi niezbędnych witamin i minerałów do prawidłowego funkcjonowania, poprawia samopoczucie, zwiększa odporność a nawet leczy.